23 sept 2005, 9:32

Има те 

  Poesía
1508 0 1
Има те!
Тук си!
Как да ти се наситя?
Крада с хитрост -
само мигове -
сухи трохи,
вместо цяла филия.
Пречупват ме
хорските приказки...
Топла медена питка съм -
раздавам се...
Нека са сити поне хората.

© Красимира Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??