Имаш време
за една прегръдка.
Иска черен миг да я отнеме.
Но дори душата ти да вземе,
за една прегръдка
имай време!
Няма време
вечно да се сърдим.
Лошото душата ще превземе,
ако на мига не разбереме -
вечно да се сърдим
няма време!
Има време
в нас една вселена
мястото си на водач да вземе.
Знам, че да открие свойто стреме,
в нас една вселена
има време!
Яничко, благодаря за вдъхновението с целувка!
© Мария Панайотова Все права защищены