8 февр. 2022 г., 10:54

Имах сили да те следвам 

  Поэзия
626 3 19

Дай ми широтата на поле,

разпиляло багрите си страстни.

Във магията от цветове –

искам те, над мене ти да властваш.

 

Дай ми висотата на небе –

нависоко може да се диша.

Отвори просторите за мен,

не издържам сред мъгла и киша!

 

Дай ми топлината на звезда,

(сам в студа мечтая за последно).

Ще те стигна … и ще изгоря,

ала имах сили да те следвам!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??