22 мар. 2012 г., 12:22

Имам нужда от теб сега 

  Поэзия » Любовная
2134 0 6

Имам нужда от теб сега

 

 

 Гледам снимките ти, разпилени на пода,

в мисълта ми изплуват нашите спомени,

поглеждам вратата, но теб те няма на входа,

отново  сама съм, сама със четирите стени. 

 

 Вече се стъмва, а аз имам нужда от теб - сега,

чудя се дали и ти в момента мислиш за мен,

обещах си да не поглеждам назад, но не мога,

без теб съм сама, без теб светът е тъй огромен.

 

 Късно е, а аз не спирам да се питам: Докога

дъждът в очите ми така безспирно ще вали?

Обещах си да те забравя, да няма повече тъга,

но няма мъка по- голяма от това сърцето да боли!

 

 Дванадесет минава, да заспя така и не успях,

грабвам телефона, спирам да се боря вече,

липсваш ми много, липсва ми веселият ти смях,

не мога и не издържам и минута без теб повече.

 

 Знам, че е късно, но аз имам нужда от теб - сега,

спаси ме от самотата, прости ми, че нараних те,

да поставим ново начало, да изживеем заедно мига,

в който очи в очи ще си кажем отново: "Обичам те"!

 

© fervor Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Докога
    дъждът в очите ми така безспирно ще вали?...

    Избърши сълзите от красивите си очи и постави ново начало на тази красива и вечна любов!
    Кажете си ,,Обичам те'' и продължете към щастието!


    Поздрав за невероятния стих,който отново ме грабна!
  • Подкрепям те,мило!
  • !!!
  • Любовта? Тя е просто магия,
    няма цвят и не чувства вина.
    Лудо вино. И щом го отпиеш,
    вече знаеш - красив е света...


  • нещо различно
  • Ще ти прости и ще те спаси... любовта ще се възроди с пролетта!
    Поздрав сърдечен!
Предложения
: ??:??