Имам нужда от теб сега
Гледам снимките ти, разпилени на пода,
в мисълта ми изплуват нашите спомени,
поглеждам вратата, но теб те няма на входа,
отново сама съм, сама със четирите стени.
Вече се стъмва, а аз имам нужда от теб - сега,
чудя се дали и ти в момента мислиш за мен,
обещах си да не поглеждам назад, но не мога,
без теб съм сама, без теб светът е тъй огромен.
Късно е, а аз не спирам да се питам: Докога
дъждът в очите ми така безспирно ще вали?
Обещах си да те забравя, да няма повече тъга,
но няма мъка по- голяма от това сърцето да боли!
Дванадесет минава, да заспя така и не успях,
грабвам телефона, спирам да се боря вече,
липсваш ми много, липсва ми веселият ти смях,
не мога и не издържам и минута без теб повече.
Знам, че е късно, но аз имам нужда от теб - сега,
спаси ме от самотата, прости ми, че нараних те,
да поставим ново начало, да изживеем заедно мига,
в който очи в очи ще си кажем отново: "Обичам те"!
© fervor Всички права запазени
дъждът в очите ми така безспирно ще вали?...
Избърши сълзите от красивите си очи и постави ново начало на тази красива и вечна любов!
Кажете си ,,Обичам те'' и продължете към щастието!
Поздрав за невероятния стих,който отново ме грабна!