18 окт. 2009 г., 18:12  

Имам време 

  Поэзия » Любовная
848 0 23

 

 

Препусках дълго в бесен впряг,

пропускайки да се огледам,

подминах всичко. Носех много страх.

Все търсех без да те откривам.

 

Сега поспрях. Конете ми се умориха.

Отвързах ги, да пият изворна вода.

Очите им измих, за да прогледнат.

И не, не бързам! Вече нямам страх.

 

Накрай брега замръкнал бе завързан.

И в жажда стенеше. Не беше оседлан.

До теб се спрях. Назад не ще се върна!

И време имам за любов. Ще ти го дам!

 

 

 

18.10.2009

Jullie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??