18 oct 2009, 18:12  

Имам време 

  Poesía » De amor
845 0 23

 

 

Препусках дълго в бесен впряг,

пропускайки да се огледам,

подминах всичко. Носех много страх.

Все търсех без да те откривам.

 

Сега поспрях. Конете ми се умориха.

Отвързах ги, да пият изворна вода.

Очите им измих, за да прогледнат.

И не, не бързам! Вече нямам страх.

 

Накрай брега замръкнал бе завързан.

И в жажда стенеше. Не беше оседлан.

До теб се спрях. Назад не ще се върна!

И време имам за любов. Ще ти го дам!

 

 

 

18.10.2009

Jullie

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??