22 дек. 2011 г., 11:38

Името ти 

  Поэзия » Любовная
427 0 1

Толкова много искам те, но не зная защо.

Плени ме още при първата ни среща.

Макар че дори името ти не знам.

Аз знам, че това си ти.

Жената на мойте мечти.

© Ангел Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??