22.12.2011 г., 11:38 ч.

Името ти 

  Поезия » Любовна
424 0 1

Толкова много искам те, но не зная защо.

Плени ме още при първата ни среща.

Макар че дори името ти не знам.

Аз знам, че това си ти.

Жената на мойте мечти.

© Ангел Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??