22 dic 2011, 11:38

Името ти 

  Poesía » De amor
428 0 1

Толкова много искам те, но не зная защо.

Плени ме още при първата ни среща.

Макар че дори името ти не знам.

Аз знам, че това си ти.

Жената на мойте мечти.

© Ангел Маринов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??