8 авг. 2013 г., 18:00

Името ти да го изрека, ще ми позволиш ли... 

  Поэзия » Любовная
586 0 0

Името ти да го изрека, ще ми позволиш ли?

В такава нощ като тази, когато няма друг.

В мислите ти натежали, уморени и празни,

до гръдта ти, недокосвана за първи път.

 

В дома ти да вляза, ще ми позволиш ли?

Да прекрача прага му за първи път.

Тази вечер, когато ти сама си,

да опитам аз от твойта гръд.

 

Да те сграбча в обятията си, ще ми позволиш ли?

Без „Добър вечер! Кой съм аз? Ти коя си?“

Като летен бриз през тебе да премина.

И както влязъл съм, така и да си отида.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

http://www.youtube.com/watch?v=fS9jOQk8v5k

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??