27 дек. 2009 г., 11:01

Импресия 

  Поэзия » Другая
572 0 4

Мелодия на устните ми – скрита тишина…
Ритъмът на мислите ми – бавен валс в нощта.

Времето в косите ми – мека топлина.
Думите в очите ми – гола слепота!

© Варя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??