Откачен импулс...
безумно хубаво...
допрени устни...
Две нежности обгърнати...
една във друга -
ДА СПРЕМ НА МОСТА!
Сякаш времето мечтае -
да легне там до нас...
да си почине...
... но отчаяно въздъхва...
то не може - то тече...
а ние спираме... НА МОСТА...
© Георги Колев Все права защищены