23 июн. 2011 г., 20:29

Имунизираните 

  Поэзия » Юмористическая
396 0 2

          ИМУНИЗИРАНИТЕ.

 

С бастунчето полека-лека

        стигнах до средата

              на пешеходната пътека...

За да не обидя Господата, спрях!

                   Изнизаха се пет коли...

Не тръгнах. Аз да ги не сгазя.

Защо да го направя?

           Нали са Хора, не ги мразя...

Преди  да зърна шестата,

          реших. Напред!

                            Сега е твоят ред!

Но... Шестата, уви, не ме опази.

           Безцеремонно ме прегази...

Преди да си намеря очилата,

         някой злобно ми подвикна

                                       от вратата:

Психопат!

Защо пресичаш пред колата

     на "ИМУНИЗИРАН" депутат?

Изтръпнах ужасен!

              Дали не беше някой мой

                                       избраник?

И екзалтирано извиках:

"Аве, Цезар!"

За тебе съм готов да жертвам

                  и десния си крайник...

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??