21 мар. 2008 г., 00:51

In My Heart 

  Поэзия » Любовная
1222 0 3

Едно небе над нас стои,
събрало хиляди звезди и мечти.
Една луна над главите ни блести
и нежно гали студените страни.

Едно сърце в гърдите ми тупти,
за тебе, мили, то копнее.
Една душа в нощта тъжи,
един живот за тебe тя живее.

Сълзи от очите капят
и плам в мене гори.
Сърцето ми леденото разтапят,
ала все още ме боли.

Часовникът тиктака и времето лети,
годините минават,
животът никого не щади.
Безброй мечти се разпиляват.

Толкова дълго любовта в мен събирах,
на тебе искам да я дам.
Колко пъти сърцето разбивах,
а сега за обич не се скъпя и грам.

Две думи искам да ти споделя:
"Обичам те" - тук и сега.
Една любов искам с тебе да деля
в безкрая на света.

20.03.2008г., 20.00h

© Луна Пълнолунова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??