6 июн. 2014 г., 21:37

Интерпретация по заглавие 

  Поэзия » Другая
452 0 2

яж

кроасан с масло добре изпечен  вурст вурст вурст

черен пипер колкото можеш толкова

тортелини талиятели тарти

три пъти по-добре смели храната

яж

ябълките червени  японска роза с връх

канела по ръб на пластмасова чаша още

прецъфтели хризантеми ако можеш

яж

думите всеки луд залез

приключващ между раменете ти

спомените дните нощите минутите секундите

 

Моли се

Пресвета Дева Марийо и Ти Неин Сине

Дето Сте Все На Небето

ме дръжте милостиво из пуснатите ветрове

не оставяйте да си затрия сълзите

ме застигат още мислите като да са други

и Моля Ви

Пресвета Майко Божия и Мъжа Ти БОГ Милостив Наш Всевишен

и Светиите Всичките

ме спасете от мене си (да не тръгвам назад и надолу)

и да нося светлината там

където мрак е и да са топли очите ми

и сърцето ми да знае Пътя

Амин!

 

обичай

самотата ми

моята

обичай

обичай

обичай

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??