Въпрос 1:
- Защо при мен дойде, не те ли е страх?
- Отговор търся, изгубен аз бях.
Въпрос 2:
- На мен ли искаш да си продадеш душата?
- Душата никога, но мога самотата.
Въпрос 3:
- Искаш ли да ти долея сила или подсиля гордостта?
- Моята сила е в надеждата и смелостта.
Въпрос 4:
- Какво да сторя да останеш тук?
- Дори да искаш, моят свят е друг.
Въпрос 5:
- За какво мечтаеш - всичко мога да ти дам?
- Това, което искам - зная ще постигна сам!
Въпрос 6:
- Отговора на своя въпрос намери ли?
- Даже повече - намерих себе си!
© Емилия Йорданова Все права защищены