23.02.2014 г., 20:00 ч.

Интервю с Дявола 

  Поезия
516 0 4

Въпрос 1:

- Защо при мен дойде, не те ли е страх?

- Отговор търся, изгубен аз бях. 

 

Въпрос 2:

- На мен ли искаш да си продадеш душата?

- Душата никога, но мога самотата. 

 

Въпрос 3:

- Искаш ли да ти долея сила или подсиля гордостта?

- Моята сила е в надеждата и смелостта. 

 

Въпрос 4:

- Какво да сторя да останеш тук?

- Дори да искаш, моят свят е друг. 

 

Въпрос 5:

- За какво мечтаеш - всичко мога да ти дам?

- Това, което искам - зная ще постигна сам! 

 

Въпрос 6:

- Отговора на своя въпрос намери ли?

- Даже повече - намерих себе си!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??