ИНТИМНО
Ключ - отвътре поставен.
Светът - отвънка забравен.
Завеси - и на очите спуснати.
Мигли - докосвани от устните.
Маса, стол, натрупан с дрехи.
Шкафче, легло за утеха.
Питие с тръпчив вкус.
Звуци на негърски блус.
В пепелника догарящ фас.
Шепот, едва дочут глас.
Действия не срещу волята.
И едно незбежно - Моля те!
Пулс, на изпитание подложен.
Прегръдка, без която не може.
Без която няма на щастието плод.
Без която няма ЖИВОТ!!!
vaesoli
© Иван Иванов Все права защищены