5.02.2014 г., 11:25 ч.  

Интимно 

  Поезия
516 0 1

 

 

                                                        
                                                                  ИНТИМНО

                                                     Ключ - отвътре поставен.
                                                     Светът - отвънка забравен.
              
                                                    Завеси - и на очите спуснати.
                                                    Мигли - докосвани от устните.

                                                   Маса, стол, натрупан с дрехи.
                                                   Шкафче, легло за утеха.
             
                                                   Питие с тръпчив вкус.
                                                   Звуци на негърски блус.

                                                   В пепелника догарящ фас.
                                                   Шепот, едва дочут глас.
   
                                                  Действия не срещу волята.
                                                  И едно незбежно - Моля те!

                                                 Пулс, на изпитание подложен.
                                                 Прегръдка, без която не може.

                                                 Без която няма на щастието плод.
                                                 Без която няма ЖИВОТ!!!

                                                                                              vaesoli


© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??