ИНТИМНО
„Бейби, не ми обърквай живота!
Бъркаш ме с кошче за душевни отпадъци!
Не се бъркай в моите работи!
Бъркаш ме с някого.
Не ми бъркай в чинията!”
… Е, за да има ред на земята –
бъркай само в свойта чиния,
сам си яж, сам плачи,
ако можеш – се смей.
Ако видиш мравчица – настъпи я.
Плюй си в своето кошче! Живей!
9 декември 2007 г.
© Кети Рашева Все права защищены