18 сент. 2021 г., 22:54

IСиноптик 

  Поэзия
196 0 1

 

 

       Дясното ми рамо

       е безпогрешен синоптик,

       отдалече познава

       кога облак се задава

       и ще вали-

       започва да ме боли.

       Де да беше така със сърцето-

       безпогрешно да разпознава

       всички, които,когато,където

       са го лъгали до забрава.

 

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??