29 авг. 2004 г., 16:45

Искам 

  Поэзия
1238 0 3
Искам да се спусна бавно
по ръба на близалката ти
надолу по междубедрието
да ти засмуча пръстите ягодови
Да ти настрахвам космите,
да се чуват стоновете ти
в космоса: на онази планета-
нашата дето я вривяваме
с оргазъм и едностишие.

Искам да се изгубя в бездните ти..

© Гери Тушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??