Aug 29, 2004, 4:45 PM

Искам 

  Poetry
1239 0 3
Искам да се спусна бавно
по ръба на близалката ти
надолу по междубедрието
да ти засмуча пръстите ягодови
Да ти настрахвам космите,
да се чуват стоновете ти
в космоса: на онази планета-
нашата дето я вривяваме
с оргазъм и едностишие.

Искам да се изгубя в бездните ти..

© Гери Тушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??