Искам да бъде дълбоко и облачно.
Искам да има слънца и небе.
Искам да зная, в очите ти щом
има река - тя дали е за мен.
Искам да виждам съня на тревите.
Искам да чуя растежа на мислите.
Искам, по който и път да замина,
да усещам с дъжда как пречиствам.
Искам да вярвам в очите на хората.
Искам да стигна сърцето на думите.
Искам, дори да тежа от умора,
да мога с ръцете си пак да прегърна.
Искам да бъде дълбоко и облачно,
а вътре да има слънца и небе.
Искам да знаеш, в очите ми щом
има река - тя е за теб.
© Инна Все права защищены