Apr 21, 2010, 7:15 PM

Искам 

  Poetry » Love
787 0 10

Искам да бъде дълбоко и облачно.

Искам да има слънца и небе.

Искам да зная, в очите ти щом

има река - тя дали е за мен.

Искам да виждам съня на тревите.

Искам да чуя растежа на мислите.

Искам, по който и път да замина,

да усещам с дъжда как пречиствам.

Искам да вярвам в очите на хората.

Искам да стигна сърцето на думите.

Искам, дори да тежа от умора,

да мога с ръцете си пак да прегърна.

Искам да бъде дълбоко и облачно,

а вътре да има слънца и небе.

Искам да знаеш, в очите ми щом

има река - тя е за теб.

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??