19 апр. 2009 г., 13:26

* * * Искам... 

  Поэзия
871 0 15

* * *

Искам да изживея едно силно чувство

без думи и фалш.

Искам да изживея последната си есен

с боговете...

Искам да обичам истински,

истински да съм обичана.

Искам да изживея една тъжна раздяла.

Не искам да умра в мъчение.

Не искам да изсъхва дърво

                                            заради мене.

 

....................................................................

П.П. Казвали са ми, че когато човек умира, изсъхва/умира и едно дърво...

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??