26 янв. 2010 г., 11:25

Искам 

  Поэзия » Любовная
436 0 0

ИСКАМ

 

Искам твоят дъх да ме докосва,

да ухаят твоите коси.

Сърцето ми без теб в земята пуста

не вижда взор сред ято от лъжи.


Искам да те обвивам в прегръдка,

да те галя нежно до зори,

душата ми разлиства се от свита пъпка,

щом моят поглед срещне твоите очи.


Как искам да потъна в топлината,

родила се в прегръдка през нощта,

да те усещам с всяка глътка,

да те вдишвам...  уханни цветя.

© Владимир Жеков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??