ИСКАМ
Искам твоят дъх да ме докосва,
да ухаят твоите коси.
Сърцето ми без теб в земята пуста
не вижда взор сред ято от лъжи.
Искам да те обвивам в прегръдка,
да те галя нежно до зори,
душата ми разлиства се от свита пъпка,
щом моят поглед срещне твоите очи.
Как искам да потъна в топлината,
родила се в прегръдка през нощта,
да те усещам с всяка глътка,
да те вдишвам... уханни цветя.
© Владимир Жеков All rights reserved.