5 февр. 2014 г., 11:23

Искам... 

  Поэзия
334 0 0

Искам да си тук и да те няма,
искам те в реалност и във сън,
искам да съм си сама и да сме двама,
искам да съм с теб и да не съм.

Искам нощем с тебе да будувам,
искам денем с другиго да съм,
искам под звездите да танцувам,
искам да съм с теб и да не съм.
Искам с теб света да споделя,
искам и за мене да е само,
искам във сърцето да те събера.
Искам да съм тук и да ме няма...

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??