6 нояб. 2006 г., 14:09

Искам 

  Поэзия
616 0 2
Искам те до мене аз
и все така крещя без глас,
че за тебе ще копнея
тук докато живея.
Искам твоите ръце
да докосват само мен,
така и моето лице
ще сияе всеки ден.
Желая топлите прегръдки,
изпълнени с любов,
и на малки сладки глътки
да ме пиеш цял живот.
Но когато тебе имах,
нещо друго аз изпитах-
просто вече аз не исках...
Защо обаче щом си тръгна,
Всичко в мене се възвърна?

Е,отново мога да те имам
стига да го пожелая,
но от тебе сякаш нужда нямам-
аз искам просто да си те желая...

© Анна Адамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • хахах,ами да,наистина е объркан финала,ама не само той де..става въпрос общо взето за това,че искаш нещо,ако когато го получиш вече не го искаш
  • Хубаво е, но малко финала ме обърка!
Предложения
: ??:??