28 нояб. 2007 г., 17:13

Искам... 

  Поэзия » Любовная
992 0 26
Искам да те съхраня 
във сърцето си,
там, в специално кътче,
настрана.
Да не губя
чудото, магията,
топлината, нежността,
страстта.
Да си в сънищата
с мене.
Бог Морфей да
ни е страж.
В пОлета вълшебен
да поемем
към страната му.
Без страх.
Да се слеят
във едно душите ни,
бели облаци, добри.
И до следващото
раждане,
да се помнят.
Без да ги боли.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??