21 мая 2007 г., 15:44

ИСКАМ 

  Поэзия
914 0 9

Бягам... Пак се връщам... И оставам.

Вечно със компромиси живея.

Времето лети и остарявам

(да съм друга няма да успея!).


Искам, но не мога да те мразя!

Винаги причини си намирам,

за да съм до теб и да те пазя,

да те сгъвам и да те  прибирам.


Мълнии разкъсват цялостта ни.

Разделени световете правят.

Грешките ти, озлобени врани,

от душата обичта изравят.


Искам да заспя и да сънувам,

за да спра и вече да не тичам.

Искам да не виждам, да не чувам,

но не искам да не те обичам.

© Дарина Дечева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??