12 февр. 2011 г., 20:27

Искам да порасна в стихове 

  Поэзия » Другая
804 0 3

Искам да порасна... в стихове,

да омагьосвам с всеки нов куплет,

в думите ми сам да се намираш

и да те топлят, когато съм далеч.

 

Искам да живея... в стихове,

да бъда ритъма,

танцуващ в порите на кожата

и ти задъхано да ме догонваш.

Искам с рими да целувам

самотните ти нощи

и после тихичко да те сънувам... в стихове.

 

Но не искам да бъда поет,

рамкиран в бели листове

и подострени моливи.

Аз съм само импровизация.

© Цвете Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??