Искам да порасна... в стихове,
да омагьосвам с всеки нов куплет,
в думите ми сам да се намираш
и да те топлят, когато съм далеч.
Искам да живея... в стихове,
да бъда ритъма,
танцуващ в порите на кожата
и ти задъхано да ме догонваш.
Искам с рими да целувам
самотните ти нощи
и после тихичко да те сънувам... в стихове.
Но не искам да бъда поет,
рамкиран в бели листове
и подострени моливи.
Аз съм само импровизация.
© Цвете All rights reserved.