30 янв. 2014 г., 18:06

Искам да си мое утре (акростих) 

  Поэзия » Любовная
534 0 4

Истинска съм и пред теб заставам,

Само стих и чувства съм - жена.

Кръвта във вените кипяща ме издава,

Аз за тебе съм, но не сега...

Минутите в години ще прераснат,

Дъждът от сълзи ще роди пустиня,

Ако тогаз все още искаш да задраскаш

Съня, живота си и с мене да заминеш,

Изчакай своето вълшебно утро,

Минутите последни в самота,

Отдай ми се и нека бъде чудо

Единствено за теб (дочакал любовта)

Убий тогава спомена самотен за

Тягостното минало без мен.

Рисувай върху тялото ми обич.

Останалото ни се случва всеки ден...

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??