Две момчета без приятели и за един от нас - един е истински!
заедно израснали, по- голям, като брат си ми!
мечта за много - сън за мен
Самотен съм сред хора. Сам без тях.. а ти още повече без мен
за това те заслужава, но аз - не
Бъди и бди за него! За мен - забрави!
..със сърцето си зная как да се справя
веселите харесват тъжни песни - притъпяват и отшумяват.
Никоя война не е спечелила истинската - любовта
Ти праведен ли си? Добър ли си? Уверен ли си в това? Обичан ли си от всички?
Мислиш ли, че ще страдаш, защото защитаваш доброто за това?
Истината?
С нея бъди - искам да те заслужава! Рано остарях.
Идват и си отиват една след друга, в капан сме и ще идват право при мен
трябва или да умра, или да вярвам в лъжите им
Знам, че ти ще бъдеш до краят, до краят на криле без време.
Защото жертвата ми дава сила, сила за изкупление.
мога да направя само едно - да намеря нещо свое.
и да направя остров
ако не я срещна в този живот..
нека усетя само липсата твоя.
Вярвам, че Господ чете и "Откровения" :)
една искра от погледът ти
животът ми е вечно твой, не забравям
Става много лошо преди да стане по-добре.
не съм стар, но остарявам
Къде бяхме, когато се срещнахме?
Кой беше ти, с когото живях?
с когото вървях?
Братът, приятелят.
Мрак от светлина, омраза от любов.
Не са ли рожби на едно и също съзнание, черти на едно и също лице?
Моя душа, нека бъдем едно с теб.
Погледни през очите ми.
Погледни нещото, което създаде.
Самотен само сред хора и ..
Всичко блести.
посветено на момчето, дето мен роди на един чин години и в казармата дори
Крум Големинов
© Stew Carrey Все права защищены