15 авг. 2007 г., 21:55

Искам да съм музикант (еРотика) 

  Поэзия
1469 0 12

  Искам да съм музикант.
 
 Да се тактувам барабанно в душата ти,
 както капките дъжд целуват прозореца.
 Да се изпъвам струнно в мислите ти,
 както вятърът свири по горещите жици.
 Да се разливам органно в сърцето ти,
 както морето флиртуващо прегръща брега.
 
 Искам да съм музикант.
                                         За да те чуя...
 
 12.08.2007    19:30

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??