Искам с теб да помълча,
да се сгуша в твойте длани,
тихо с теб да постоя
без да казвам дума.
Да опра глава на твойто рамо,
ударите на сърцето да послушам.
Впила поглед към звездите,
кротко да стоя без думи.
Искам с теб да помълча -
най-сладкото мълчание да имам.
Да усетим близостта,
да не я рушим със думи.
Миг блажен и съкровен това е.
Миг на радост и наслада.
Устните да не изричат думи,
а сърцата неуморно да говорят.
© Йълдъз Пелтекова Все права защищены