14 февр. 2009 г., 21:31

Искам те 

  Поэзия
2312 0 5

                                                                       Искам те

                                                    Искам те, когато кротко спиш!
                                                    С устни целия ще те пребродя,
                                                    в съня си безтегловен ще летиш
                                                    да те събудя само аз ще мога!

                                                    Искам те, когато в жар гориш
                                                    в мъжката си огнена стихия,
                                                    докрай дори да ме изпепелиш,
                                                    около тебе пак ще се обвия!

                                                    Искам те, безпомощен и слаб,
                                                    отчаяно когато търсиш брод.
                                                    За теб тогава искам да съм бряг,
                                                    за теб тогава нека съм Живот!
                                                   

© Лушка Кочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??