Искам да се сгуша в твойта длан,
като птичка клета, останала без дом.
Да ме погалиш ти по болното крило,
да те усетя и да ти отвърна нежно.
Искам да се огледам в твоите очи,
като звезда далечна в небосклона.
Да ме потърсиш нощем в ясното небе,
да ме намериш сгушена до тебе.
Искам да докосна твоeто лице,
като слънце ярко, изгряло в утринта.
Да ме почувстваш близо ти до тебe,
да ме целунеш и получиш любовта.
© Мартина Все права защищены