12.10.2008 г., 22:31 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
826 0 2

Искам да се сгуша в твойта длан,

като птичка клета, останала без дом.

Да ме погалиш ти по болното крило,

да те усетя и да ти отвърна нежно.

 

Искам да се огледам в твоите очи,

като звезда далечна в небосклона. 

Да ме потърсиш нощем в ясното небе,

да ме намериш сгушена до тебе. 

 

Искам да докосна твоeто лице,

като слънце ярко, изгряло в утринта.

Да ме почувстваш близо ти до тебe,

да ме целунеш и получиш любовта.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??