31 янв. 2009 г., 20:10

Искам те... 

  Поэзия » Любовная
1036 0 4

Искам това, което не ме желае.
Искам любовта, която изгаря в гърдите ми...
Искам черната и страшна нощ да ридае с мен...
Искам болката, изгаряща ме отвътре, да утихне...
Искам да целунеш страстно пак кървящите ми устни...
Искам самотата да ме обгърне със студения си полъх...

Искам да идваш в сънищата ми

и да ме прегръщаш силно, за да не се чувствам така вледенена...

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??