15 дек. 2023 г., 11:13

Искам те 

  Поэзия » Любовная
234 2 2

Искам те

Искам те сега

Дъха ти

Парфюма ти

Ръцете ти

Целувките -

дълбоките

Изпълнени със жар

Лицето от които

в плам изгаря,

а тялото

изпада във екстаз

Искам те!

Искам те!

Сега!

Веднага!

Ръцете ти,

със моите да се сплетат

Телата ни -

в едно да се стопят!

Буря да настъпи!

Реки и небеса

да се бунтуват,

да се възмутят!

И после, като в миг...

Тъй всичко да утихне...

и да настъпи

тишина блаженна!

Искам те...

Ала не искам само тялото ти

Аз искам

твоята душа...

Valentina Mitova

01/12/2023

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Георги! Да сигурно става и за там...Весели празници и Прекрасна Нова Година!
  • Би трябвало и в раздел Еротика да е също, поне според моето мнение, което обаче е далеч от точно и компетентно 🙃
    Поздрави и прекрасни празници.
Предложения
: ??:??