25 сент. 2008 г., 06:14

Искам времето да върна! 

  Поэзия » Любовная
955 0 1
 

Искам времето назад да върна

и в ангел бял да се превърна,

за да дойда аз при теб

и да те прегърна...

 

Сега седя сама,

в леглото се въртя,

сън не ме лови,

а мисълта за теб не ме оставя...

 

Сега проклинам онзи ден

като втора кожа слял се с мен,

спомен сладичко-горчив

ранил сърцето ми с някакъв мотив...

 

Ако можех времето назад да върна,

ще дойда аз при теб и ще те прегърна,

ако можех... в сладък миг

грешката си ще превърна...!

© Диана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??