30 янв. 2015 г., 21:06

Искаме ред в държавата! 

  Поэзия » Гражданская
412 0 0

Стига с тая мафия в държавата!
Искаме политиците не само на думи

да гарантират ред,

но и на дело, като Крума,

да са твърди като лед!
Били сме за пример тогава,

а сега - кат няма държава,

по улиците убиват се хора,

а никой не е във затвора*. 

 

*Сиреч убийците са на свобода, но на никой не му пука за това.

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??