27 мая 2008 г., 00:30

Искаш да ме имаш 

  Поэзия
861 0 18

 

Искаш да ме имаш? Първо ме създай.
Тялото ми направи от горски мъх.
Лицето ми извай от морска пяна.
От бурните вълни вдъхни ми дъх.
Рисувай веждите ми с лунни сърпове.
Очите с звездни Искри запали.
Алени корали открадни за устните.
От снопи слънце и дъги коси сплети.
Къс сърце от себе си сложи в гърдите ми.
Докосни ме със добри и топли длани.
И душа ми дай. Само... прегърни ме.
Имаш ме. Обичай ме. При теб оставам.

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??