Ако утре не ще ме видиш – дали тази нощ ще бъдеш с мен?
Ако от утре се изгубя – ще можеш ли за последно да ме изпепелиш?
Искаш ли да дойда и с всичко да те изпепеля?
Искаш ли за последно да бъда твоя?
Целувай нежно, целувай бавно – там, където искаш.
С поглед ме попивай, от устните ми страстта провокирай.
Бъди желание – бъди ми грях, бъди ми реалност – сбъдни моя блян.
Събличай всяка дреха – събличай всичко, що ти пречи.
Докосвай кожата ми – искам от сладост да настръхна.
Целувай, докосвай, пожелавай и страстта ми с твойта сила съчетавай!
© Валиша Все права защищены