28 мар. 2014 г., 14:08

Искаш ли да го направим 

  Поэзия » Любовная
758 0 4

Целувай ме и замълчи...
че думите са обещания.
Да разсъбличаме мечти.
Искаш ли да го направим?

Очакването как тежи...
а страстите... те не прощават.
(Не казвай на душата си!)
Искаш ли да го направим?

Вулкани да изригнат в нас.
Отвътре целите сме лава.
На чувствата сме в тиха власт.
Искаш ли да го направим?

Животът е измислица,
но истините шибат здраво...
Нощта ни е орисница.
Искаш ли да го направим?

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??