Mar 28, 2014, 2:08 PM

Искаш ли да го направим 

  Poetry » Love
755 0 4

Целувай ме и замълчи...
че думите са обещания.
Да разсъбличаме мечти.
Искаш ли да го направим?

Очакването как тежи...
а страстите... те не прощават.
(Не казвай на душата си!)
Искаш ли да го направим?

Вулкани да изригнат в нас.
Отвътре целите сме лава.
На чувствата сме в тиха власт.
Искаш ли да го направим?

Животът е измислица,
но истините шибат здраво...
Нощта ни е орисница.
Искаш ли да го направим?

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??